Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

MotoGP 2020 Spanyol: Balung Tugel, Marquez Bakal oprasi ing Barcelona

MotoGP 2020 Spanyol: Balung Tugel, Marquez Bakal oprasi ing Barcelona 

Seri kapindo MotoGP 2020 dianakke minggu ngarep. Marc Marquez bakal ora ana amarga dheweke kudu mlebu ruangan operasi ing Barcelona, ​​Selasa (21 Juli2020). Kacilakan Marquez ing GP Spanyol saiki wis ngrusak balung tangan tengen.



Juara jago bertahan iki bakal ngalami operasi khusus amarga jumlah saraf ing tangan sing akeh kuwi, duwe  pengaruh ing bagian awak liyane. Kahanan kasebut ora bakal bisa pulih kanthi cepet. Marquez bakal kelangan kompetisi nomer loro sing ditindakake sawise sawetara dina sawise operasi kasebut.


Posting Komentar untuk "MotoGP 2020 Spanyol: Balung Tugel, Marquez Bakal oprasi ing Barcelona "